Foto'sNieuws

Auto ramt andere auto en beland op de zijkant in Drunen

Drunen – Op de kuising Grotestraat met de Achterstraat in Drunen is donderdagavond een auto op de zijkant terechtgekomen. De bestuurder raakte hierbij gewond en is overgebracht naar een ziekenhuis. Bestuurder schramde met zijn voertuig een andere auto en raakte vervolgens enkele paaltjes waarna zijn voertuig op de zijkant tot stilstand kwam. Omstanders reageerde direct en waarschuwde de hulpdiensten. Naast politie, ambulance en brandweer werd ook een Mobiel Medisch Team opgeroepen. Ze kwamen uiteindelijk niet ter plaatsen. In de ambulance werd eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Na de nodige hulp werd het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis.
De eigenaar van het andere voertuig hield geen letsel over aan het ongeval. Zijn auto stond geparkeerd vlak voor de paaltjes waarop de bestuurde van de Opel op botste. De eigenaar zelf was aan het dineren in restaurant De Zoete Kers in restaurant .Zijn auto liep lichte schade op aan de voorzijde. De politie hielp de man met het invullen van de schadeformulieren en nam bovendien zijn verklaringen op.
De auto van het gewonde slachtoffer is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Het ongeval trok veel bekijks. Het ongeval gebeurde namelijk vlak voor het restaurant De Zoete Kers waardoor enkele gasten een kijkje kwamen nemen.

Foto’s Kevin Mommersteeg

Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
error: Afbeelding en teksten zijn beschermd
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen