Nieuws

De drie gevaarlijkste straten van gemeente Uden

Recht op Schadevergoeding uit Uden deed hier onderzoek naar en bracht de gevaarlijkste straten van Uden met de meeste ongelukken in 2019 in kaart.

Industrielaan, N264 en Rondweg
De Industrielaan en de N264 (deels Lippstadtsingel genoemd) delen samen de eerste plaats met beide 16 verkeersongevallen. Hierna volgt de Rondweg met 11 ongevallen.

Deze 3 locaties zijn niet verrassend, omdat het wegen zijn met veel verkeersdeelnemers. Daarnaast zijn het relatief lange wegen met veel rotondes en kruispunten. De N264 is een provinciale weg. Deze staan bekend als de gevaarlijkste wegen van Nederland.

Binnen de bebouwde kom: Violierstraat
De Industrielaan bevindt zich binnen de bebouwde kom van Uden. Andere gevaarlijke straten binnen de bebouwde kom zijn de Violierstraat met 10 ongevallen en de President Kennedylaan met 8 ongevallen. Het aantal ongelukken in de Violierstraat in 2019 is flink afgenomen vergeleken met 2018. Toen waren er nog 16 geregistreerde ongelukken.

Mogelijk is het aantal verkeersongevallen hoger. Want niet elk incident wordt geregistreerd en de exacte locatie (straat) van het ongeval is niet altijd bekend.

Hoeveel ongelukken vonden er plaats in jouw straat?
Wil je weten hoeveel ongelukken er in jouw straat of buurt in Uden, Volkel of Odiliapeel hebben plaats gevonden? Ga dan naar: https://rosv.nl/verkeersongeval/uden/

Kosten van een ongeval verhalen op de veroorzaker
Bij een verkeersongeluk is er vaak sprake van letselschade, dit bestaat uit materiele en immateriële schade. Wanneer letselschade is veroorzaakt door andere verkeersdeelnemer heeft het slachtoffer in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding. Recht op Schadevergoeding uit Uden helpt particulieren en bedrijven gratis bij het verhalen van letselschade.

Bronnen:
https://www.star-verkeersongevallen.nl/Map#0-9-20-0/14/51.6657/5.6169
https://www.anwb.nl/belangenbehartiging/verkeer/verkeersveiligheid/veiligheid-provinciale-wegen

Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
error: Afbeelding en teksten zijn beschermd
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen