Foto'sNieuwsVideo's

Dode bij ernstig ongeval met brand op de A50 bij knooppunt Paalgraven (video)

Berghem – Bij een ernstig donderdagmiddag 24 oktober 2019 op de A50 bij knooppunt Paalgraven is helaas een dode te betreuren.

Op de A50 gebeurde kort na 16.30 een ernstig ongeval met brand met vrachtwagens en een caravan. De ravage was enorm. Brokken van de voertuigen lagen over de snelweg verspreid. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk,

De cabine van vrachtwagen vloog na het ongeval in brand. Meerdere brandweerkorpsen bestreden de enorme vlammenzee. Ook zou er een caravan bij betrokken zijn. Verschillende ambulances waren opgeroepen voor medische hulp. De hulpdiensten waren massaal aanwezig. Voor een goede communicatie was er Grip 1 afgekondigd.

Donkere rookwolken trokken over de snelweg.  Het ongeval ontstond in de richting van Arnhem. Het verkeer liep in beide richtingen vast. De snelweg is geruime tijd afgesloten geweest. 

Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
error: Afbeelding en teksten zijn beschermd
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen