Nieuws

Drie jonge mannen overvallen tankstation Berghem, politie zoekt getuigen

Berghem – Op donderdag 16 januari omstreeks 20.00 uur, heeft er een overval plaatsgevonden op het Shell Hanex tankstation aan de Burgemeester van Erpstraat te Berghem.
Aldaar bedreigden drie jonge mannen, vermoedelijke leeftijd tussen de 16 en 20 jaar oud, de medewerker met een steekwapen waarna ze een greep uit de kassa deden. Zij gingen er vervolgens vandoor met enkele honderden euro’s.
De daders zijn vervolgens te voet gevlucht. Zij zijn hierbij de Burgemeester van Erpstraat overgestoken en vermoedelijk de Veldstraat en daarna de Parlevlietstraat ingerend.
Voor de overval hebben de 3 daders vermoedelijk enige tijd op de uitkijk gestaan rondom het Shell Hanex tankstation. Op een voor hen geschikt moment renden zij de shop binnen en riepen “overval, overval”!
U zult begrijpen dat wij deze zaak hoog oppakken. Een dergelijke overval heeft natuurlijk een enorme impact op het slachtoffer en op de omgeving.
Heeft u iets gezien of gehoord? Of woont u in Berghem en heeft u camerabeelden die mogelijk iets bruikbaars hebben opgenomen. Neem dan contact op met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

┬ęStockfoto
Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
error: Afbeelding en teksten zijn beschermd
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen