Foto'sNieuws

Drugslab aangetroffen in bijgebouw op erf boerderij in Zeeland N.Br.

Zeeland – De politie heeft zondagmiddag 12 januari een drugslab aan getroffen in een bijgebouw aan de Langstraat in Zeeland. Het lab was niet inwerking. Gespecialiseerde collega’s van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning en Ontmanteling LFO zijn bezig met een eerste schouw van het lab.

De politie kwamen het lab zondagmiddag op het spoor nadat ze een melding kregen. Ze zijn direct naar de locatie gegaan maar troffen niemand aan. Er is dan ook nog niemand aangehouden. De politie onderzoekt wie hiervoor verantwoordelijk is. Heb jij een idee, of heb je regelmatig opvallende/verdachte voertuigen of personen in deze omgeving gezien? Laat het ons weten. Bel 0900-8844 of @M08007000

Details over de inhoud van het lab kan de politie pas geven na de daadwerkelijke ontmanteling. Als deze schouw is afgerond, wordt het pand vanavond gesloten en bewaakt. Morgenvroeg start de politie met de ontmanteling van het voormalige drugslab.

Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
error: Afbeelding en teksten zijn beschermd
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen