Over 112Journaal

112journaal is ontstaan vanuit twee broers met dezelfde passie die er al vroeg in zat. Wij fietsten vroeger als jochies achter alles aan wat maar sirenes had. Eerst op gehoor, later met scanners en daarna kwamen de semafoons Dit heeft jaren zo geduurd, tot het moment zich aandiende om bij de vrijwillige brandweer te gaan. Onze jongensdroom kwam uit. Opgeleid tot brandwacht waar we ongeveer 4 jaar trouw gediend hebben. In die jaren hebben we veel meegemaakt, mooie momenten maar ook trieste en emotionele gebeurtenissen.
Na gestopt te zijn met de brandweer, bleef het bloed toch stromen waar het niet gaan kon. Van hieruit zijn wij gestart met onze 112 fotografie.

Wat eerst een hobby was, is nu serieus werk geworden.
Naast ons werk staan wij alle overige uren paraat om op 112 meldingen af te gaan, dus ook ’s nachts .
Daar wij zoveel meemaken, wat onder de aandacht gebracht wordt, hebben wij besloten om een 112 website te openen onder de naam www.112journaal.nl. zodat iedereen, op elk moment, het laatste 112 nieuws uit de regio kan lezen en bekijken waar alle hulpdiensten zoals politie, brandweer, ambulance en het traumateam, bij betrokken zijn.

Een compilatie van onze werkzaamheden in de video 

De website 112journaal.nl wordt gerund vanuit Persbureau Smits.

Wanneer er een incident plaats vindt, gaan wij ter plaatse om hier foto- en videobeelden van te maken, uiteraard naar de geldende journalistieke en ethische regels. Persbureau Smits levert zijn foto- en videomateriaal aan diverse media, zowel lokaal als landelijk.    
112journaal is te vinden op sociale media, zoals Twitter, Facebook, Instagram en YouTube.
Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op via ons mailadres 112journaal@gmail.com

Back to top button
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen