Foto'sNieuws

Politie vind lachgas naast auto bij ongeval in Tilburg

Tilburg – Een automobilist reed maandagavond 30 december 2019 om een nog onbekende reden door de middenberm op de Ringbaan-Zuid. Al spookrijdend kwam het voertuig tot stilstand tegen een hekwerk. De bijrijdster raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Meerdere getuigen zagen die avond hoe de auto rond 23.30 uur door de middenberm reed en al spookrijdend zijn weg vervolgde. Niet veel later kwam hij tot stilstand tegen een hekwerk. Toen de hulpdiensten op de locatie waren, moest de brandweer de vrouwelijke passagier uit het voertuig knippen. Deze 17-jarige Tilburgse raakte door de aanrijding dusdanig gewond, dat zij met de ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis.De bestuurder, een 18-jarige Tilburger, liep geen letsel op. De politie nam bij de bestuurder een blaas- en speekseltest af. Er bleek geen sprake van alcohol- of drugsgebruik. Naast de auto trof de politie een lachgastank met een aantal ballonnen aan. Deze spullen zijn in beslag genomen. Het is nog onbekend of deze spullen van de inzittenden zijn. Ook de auto is voor verder onderzoek in beslag genomen

Tweede ongeval

Rond 01.20 uur vond er nog een eenzijdig ongeval plaats op de Ringbaan-Zuid. Hierbij raakte de 23-jarige bestuurster uit De Moer gewond en moest met spoed worden overgebracht naar het ziekenhuis. Zij verklaarde lachgas te hebben gebruikt. 

© Stockfoto

Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen