Foto'sNieuws

Politie zoekt getuigen mishandeling bejaarde man uit Volkel.

Volkel – De politie is op zoek naar getuigen van de bedreiging en mishandeling van een 74-jarige man uit Volkel. Het slachtoffer opende vrijdagavond 03 januari rond 21.45 uur de voordeur van zijn woning aan de Leeuwstraat nadat er werd aangebeld. De man die voor de deur stond, wilde de woning binnengaan en bedreigde de bejaarde man met een vuurwapen. Het lukte het slachtoffer de belager buiten te werken, maar hij kreeg daarbij wel een klap tegen zijn hoofd met het vuurwapen. De verdachte ging er vervolgens snel vandoor. Waarom hij het op het slachtoffer gemunt had, is niet duidelijk.

De verdachte is circa 20 jaar, heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk en droeg een donkere jas en muts. We hebben al getuigen gesproken die kort voor het incident enkele mannen hebben gezien die zich verdacht ophielden in de buurt van de woning. Nadien hebben anderen gezien dat er na de mishandeling een donkerkleurige auto met enkele mannen is weggereden. Het is echter de vraag of dit dezelfde mannen zijn.

We nemen de bedreiging uiterst serieus en zijn een rechercheonderzoek gestart. We zoeken getuigen die meer informatie hebben, vooral over de donkerkleurige auto met daarin de mannen. Heb je tips? Bel dan met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem (0800 -7000).

© Stockfoto

Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen