Foto'sNieuws

Politie zoekt getuigen na dodelijk ongeval A4

Rijpwetering – Zaterdagochtend 21 december 2019 kwam een bijrijder om het leven bij een aanrijding op de A4 ter hoogte van Rijpweterig. Hoe het ongeval heeft plaats gevonden is voor de politie nog niet duidelijk. De politie is dan ook dringend op zoek naar getuigen.

Rond 03.30 uur kreeg de politie de melding dat er op de A4 (rechts) ter hoogte van Rijpwetering een auto in brand stond. Eenmaal ter plaatse troffen de politie een brandende zwart kleurige Opel Astra aan met daarin het slachtoffer. Ondanks de inzet van de hulpdiensten bleek het slachtoffer te zijn overleden. Op dit moment wordt er onderzoek gedaan naar de identiteit van het overleden slachtoffer. De bestuurder van het voertuig een 33-jarige man uit Rotterdam werd aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij dit ongeval. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval. 

Getuigen en beelden gezocht

In het onderzoek naar de oorzaak van dit ongeval is de politie dringend op zoek naar getuigen die rond 03.30 uur op de A4 ter hoogte van Rijpwetering (rechts), vanaf Amsterdam in de richting van Den Haag reden. Reed u langs en heeft u iets gezien? Dan horen de politie dat graag. Ook als er mensen zijn die mogelijk in het bezit zijn van een dashcam of andere filmbeelden die te maken kunnen hebben met dit ongeval willen de politie graag spreken. Het uploaden van eventuele beelden kan via een meldformulier op www.politie.nl, Aangifte of melding doen. U kunt uw tips doorgeven via de opsporingstiplijn 0800-6070. Dit kan ook anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

© Stockfoto Rijkswaterstaat
Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
error: Afbeelding en teksten zijn beschermd
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen