Foto'sNieuws

Politie zoekt getuigen van laffe beroving vrouw (93) uit Tilburg

Tilburg – Een vrouw (93) uit Tilburg werd vrijdagmorgen 20 december het slachtoffer van een hele laffe beroving. De slechtziende vrouw liep met haar tas om haar arm achter haar rollator over de Ringbaan-West in de richting van winkelcentrum Westermarkt om medicijnen te halen. Op de brug van de Ringbaan-West richting de moskee, greep een man haar tas. De politie wil deze dader vinden en zoekt getuigen. De hoogbejaarde vrouw liep even na 10.00 uur over de brug. Toen zij vlakbij de trap liep, merkte ze dat er een blanke man van rond de 25 -30 jaar vlak achter haar liep. Ineens voelde het slachtoffer een flinke ruk aan haar tas, waardoor zij ten val kwam. Het slachtoffer bleef zeer emotioneel met een pijnlijke schouder achter. De dader rende vervolgens met haar donkerbruine stoffen tas de trap af. Toen de vrouw thuis was, heeft ze een kennis gevraagd de politie te bellen.

Was u hier of heeft u informatie?

Voordat de vrouw werd beroofd, fietste er een oudere man langs die dezelfde trap als de dader nam. Er reden volgens het slachtoffer ook veel auto’s over de brug. Op het moment dat het gebeurde hoorde zij een auto claxonneren. Was u hier rond dit tijdstip en heeft u meer informatie? Laat het de politie via 0900 – 8844. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

© Stockfoto

Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen