Foto's

Veel publiek en gezellig sfeer bij kerstboom verbranding Nistelrode (video)

Nistelrode – Stichting Jeugdbelangen Nistelrode organiseerde de kerstboom verbranding die werd gehouden op de Hoogbroeksesteeg in Nistelrode. Er was veel publiek op de been. De sfeer was uiterst gezellig te noemen. De bomen konden tussen 15.00 en 17.00 uur worden gebracht.

Kinderen kwamen met lampionnen, die op de basisscholen waren uitgedeeld, Ze hadden hun uiterste best gedaan om de lampionnen zo mooi mogelijk te maken. Deze werden beoordeeld door een aanwezige vakjury. De kinderen met de mooiste en origineelste lampion gingen niet met lege handen naar huis. Tevens was er een loterij voor de harde werkers. Vanaf 17.30 werd het vuur ontstoken door een vuurkoning en de brandweer.

Jong en oud kon genieten van een hapje en een drankje. Ook was er gezellige muziek. Ook kon men een brandweerauto van binnen bewonderen. Al met al was het een groot feest.

Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
error: Afbeelding en teksten zijn beschermd
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen