Algemeen nieuwsFoto's

Verzoek tot sluiten bij Cafe Fellow & Friends na drukte op de Markt in Veghel

Veghel – Het is zondag 21 februari, de zon doet zijn best en de temperatuur loopt lekker op. De mensen trekken er op uit en willen even wat nuttigen op de Markt in Veghel. Met de vooruitzichten van bijna 20 graden en een zonnetje had Jaap van Herwaarden van café Fellows & Friends zijn deur ‘geopend’ voor Bier To Go. Binnen bier halen en buiten opdrinken. Waarom bij een snackbar en ijssalon wel en bij een café niet was de gedachte?

Deze actie werd door vele Veghelaren gesteund. Even een drankje en dan weer verder, zullen ze gedacht hebben. Dit leverde op de Markt een behoorlijke drukte op.

De politie kwam een kijkje nemen en zat eigenlijk met de situatie met de handen in het haar en is telefonisch in overleg gegaan. Na telefonisch overleg is de politie het cafe binnen gegaan en heeft de café eigenaar vriendelijk verzocht geen bier meer te tappen en de deur te sluiten. Er is door de politie geen boete opgelegd. Of er verder actie zal worden ondernomen tegen de horeca ondernemer is aan de gemeente.

Nadat jaap zijn deur gesloten had en de aanwezigen hun pilsje genuttigd hadden verliet men rustig de Veghelse Markt.

Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
error: Afbeelding en teksten zijn beschermd
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen