Nieuws

Vrouw ernstig gewond bij aanrijding in Helmond; verdachte rijdt door

Helmond – Een vrouw is zondagmorgen 26 januari zeer ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Heikantseweg in Helmond. De verdachte van de aanrijding reed door, maar werd later door de politie aangehouden.

Het slachtoffer fietste zondagmorgen 26 januari rond 2.30 uur over de Heikantseweg. Door nog onbekende oorzaak ontstond vervolgens een aanrijding met een personenwagen. De bestuurster van de wagen stopte niet, maar ging er vandoor. Een getuige van het ongeluk waarschuwde de hulpdiensten. De vrouw is met zeer ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Aan de hand van de informatie van de getuige kon de politie de bestuurster al snel opsporen. Zij is rond 3.00 uur in haar woning in Bakel aangehouden. Daar werd ook de beschadigde auto aangetroffen. De vrouw is ingesloten voor verder onderzoek. Er werd een bloedproef afgenomen om te kijken of ze alcohol of drugs had gebruikt.

© Stockfoto


Tags
Laat Meer Zien

112Journaal

112journaal verzorgt het 112 nieuws uit brabant waar alle hulpdiensten, zoals politie brandweer en ambulancedienst en het traumateam, bij betrokken zijn.

Gerelateerd Artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
error: Afbeelding en teksten zijn beschermd
Close
Close

Ad Blocker Gedetecteerd

Schakel deze uit om verder te lezen